• Sušec: Katuca i dalje potpredsednik gradskog odbora SNS-a

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 18. jul – Predsednik Gradskog odbora SNS-a Željko Sušec u telefonskom razgovoru demantovao je da je Dragan Katuca smenjen sa mesta potpredsednika odbora ove stranke.

    „Mogu da demantujem informacije koje su se pojavile u medijima da je Dragan Katuca smenjen sa mesta potpredsednika Gradskog odbora SNS-a. On i dalje obavlja funkciju potpredsednika“ – izjavio je Željko Sušec.

    Sušec je i narodni poslanik, ali i odbornik Skupštine Grada Pančeva, gde je i šef kadrovske komisije. Kadrovske promene na čelu gradskih javnih preduzeća u slučajevima smene prolaze i kroz ovo skupštinsko telo. Interesovalo nas je da li je kadrovskoj komisiji prispeo materijal oko smene direktora Zelenila. Tu rukovodeću funkciju obavlja Dragan Katuca.

    „Nisam dobio ništa još uvek. Procedura je takva da prvo takvi materijali prolaze kroz Gradsko veće, a zatim stižu Kadrovskoj komisiji Skupštine grada. Sednica Gradskog veća mogla bi biti održana u utorak “ – izjavio je Sušec u ponedeljak prepodne. 

    Kako saznajemo, sednica Nadzornog odbora JKP Zelenilo održana je prošle nedelje. Tu je razgovarano  o inicijativi za traženje moguće smene direktora Zelenila Dragana Katuce. Predsednik Nadzornog odbora Milan Bokšan nije bio spreman da prokomentariše o čemu je ovaj organ odlučivao. Direktor Dragan Katuca nije bio dostupan ni za telefonski kontakt.

    Za sredu, 20. juli, zakazana je sednica Skupštine Grada Pančeva, a na dnevnom redu za sada nije tačka o promeni direktora JKP „Zelenilo“.  

    Predsednik Gradskog odbora SNS-a Željko Sušec u telefonskom razgovoru demantovao je da je Dragan Katuca smenjen sa mesta potpredsednika odbora ove stranke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]