• Zavetnici za bolji život svih Pančevaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednik Srpskog sabora Zavetnici Stefan Stamenkovski prisustvovao je 3. decembra sastanku Gradskog odbora Srpskog sabora Zavetnici u Pančevu. Stamenkovski je tom prilikom predstavio njihovu ,,Platformu za Kosovo i Metohiju”, u kojoj su, kako je danas saopšteno, sagledani pravni, politički i geopolitički aspekti problema južne pokrajine. Zavetnici su tom prilikom najavili i da će učestvovati na lokanim izborima u Beogradu, kao i da će od 10. do 15. decembra boraviti u Ruskoj Federaciji s ciljem ,,da još više učvrste saradnju s vladajućom Jedinstvenom Rusijom”, navedeno je u saopštenju.

    Predsednik Gradskog odbora Zavetnici Slavko Radojčić istakao je da je u proteklom period u Pančevu povećan broj članova i simpatizera ove organizacije. ,,Sloboda i autonomija u radu koju Zavetnici na lokalu dobijaju, daje dovoljno prostora da ljudi koji vole ovaj grad kreiraju inicijative i akcije za bolji život svih nas”, rekao je Radojčić. On je najavio i skoro otvaranje kancelarije u Pančevu, kao i organizovanje humanitarnih, društvenih i političkih akcija. 

    Predsednik Srpskog sabora Zavetnici Stefan Stamenkovski prisustvovao je 3. decembra sastanku Gradskog odbora Srpskog sabora Zavetnici u Pančevu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]