• EDUKATIVNI CENTAR „KORAK PO KORAK 2“ NA NOVOJ ADRESI, U JOŠ BOLJIM USLOVIMA

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od 1. juna 2018. godine, Edukativni centar „Korak po korak 2“ nalazi se na novoj adresi u Ulici Braće Jovanovića 76, gde će raditi u još boljim uslovima sa većim kapacitetima i novinama u vidu proširenja usluga.

    Aleksandar Kudrić, osnivač Edukativnog centra „Korak po korak 2“, ističe da je prelazak u nove prostorije izuzetno značajan, kako za rad logopeda, tako i za korisnike usluga, jer se Edukativni centar proširio, što omogućava više logopedskih tretmana, i to u više termina koji odgovaraju deci i roditeljima, odnosno više tretmana u popodnevnim časovima, tačnije, između 16 i 19 časova.

    – Uvodimo i radionice ponovo. Prošle godine smo imali smo likovnu radionicu, radionicu „Ritam i pokret“ i radionicu „Rad i mašta mogu svašta“, međutim zbog manjka prostora na prethodnoj lokaciji, u prethodnom periodu nisu bile organizovane radionice, a sada već od leta krećemo ponovo sa sve tri radionice i već od avgusta i sa rođendaonicom. To će biti jedinstvena rođendaonica, namenja uglavnom školskoj deci, od 7 godine pa do uzrasta 4. razreda osnovne škole, i to će biti rođendaonica edukativnog karatektera. Samim tim što smo u novom prostoru, idemo korak unapred, i u ovom novom prostoru sada imamo posebnu sobu za psihologa, koja je adekvatno opremljena. Imamo četiri sobe za logopedske tretmane. Senzorno-motornu sobu smo opremili za rad personalnih asistenta, visoko stručnih, koji nam dolaze za Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, obučeni za rad sa decom sa posebnim potrebama, ističe Aleksandar Kudrić.

    Na novoj lokaciji, Edukativni centar „Korak po korak 2“, ima i prelepo dvorište sa spravama za decu. Edukativni centar „Korak po korak 2“ pohađa preko 73 dece. Prošle godine ih je bilo 56. Kudrić ističe da je to pokazatelj kvalitet rada i veliki uspeh za njih i za grad Pančevo jer, kako kaže, oni nisu „veliki centar“, a biće najsrećniji da uspeju da pomognu što većem broju dece, jer nažalost, sve je više dece sa smetnjama i potrebama za tretmanima, bilo govorno-jezičkim, u čitanju i pisanju, bilo motoričkim.

    Stručnjaci Edukativnog centra “Korak po korak 2” su tu da dijagnostikuju, sprovode logopedsko – defektološku terapiju, reedukaciju psihomotorike, tretman senzorne integracije. Broj i trajanje terapija zavisi od teškoća deteta, a svaki plan terapije je formiran prema detetu i njegovim potrebama i usmeren ka što bržem napretku.

    Edukativni centar “Korak po korak 2” je osnovan 2016. godine u Pančevu, sa ciljem da deci i odraslima sa govorno-jezičkim poremećajima pruži kvalitetnu i profesionalnu pomoć.

    Bilo da ste roditelj, učitelj, ili se na bilo koji način susrećete sa ovakvim poteškoćama, stručni tim je tu da Vas posavetuje i da pomogne. Kontakt Edukativnog centra je: [email protected] ili 061/4400-588.

    Od 1. juna 2018. godine, Edukativni centar „korak po korak 2“ nalazi se na novoj adresi u Ulici Braće Jovanovića 76, gde će raditi u još boljim uslovima sa većim kapacitetima i novinama u vidu proširenja usluga.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]