• Noć knjige – petak 16. jun 2017. od 17 do 24h

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

     
    Manifestacija koja promoviše čitanje i knjigu, prva po veličini posle Beogradskog sajma knjiga, osim u Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji biće organizovana i u Laguninim klubovima čitalaca u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a popusti će važiti i na sajtu www.delfi.rs.

     
    Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više 40%. Kako u Noći knjige učestvuje i pedeset drugih izdavača, popusti na njihove naslove biće do 20%. Strana izdanja će se prodavati sa popustom od 20%, a gift program 10%. Popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs. Za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

    Za one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs gde će važiti svi popusti. 

    I ovog puta Noći knjige priključile su se brojne biblioteke u gradovima Srbije koje će odobravati popuste na godišnju članarinu i organizovati specijalne programe.

    Gradska biblioteka Pančevo 16. juna omogućava popust od 50 odsto na godišnju članarinu.

    Šesnaesta regionalna Noć knjige u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi i pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija biće održana u petak, 16. juna 2017. godine od 17 do 24 časa.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]