• Salon nameštaja “Geppetto” pomera sve granice u dizajnu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Imali smo priliku da zavirimo u novi salon nameštaja Geppetto. Ono što je na prvi pogled apsolutno jasno, jeste da se tu pre svega radi o jednoj potpuno originalnoj priči.

    Na samo 4 kilometra od Pančevačkog mosta sačekalo nas je pravo iznenađenje.

    Slobodno možemo reći da je i sam spoljni izgled salona umetničko delo za sebe, nešto što do sada nije viđeno kod nas. 

    Prvo što smo zapazili su jednostavne i jasne linije koje doprinose atraktivnom izgledu, dok zahvaljujući elegantnim drvenim detaljima na fasadi ceo salon odaje utisak da smo došli na jedno zaista posebno mesto.

    Eksterijer je samo delić onoga što se krije iza zanimljive i unikatne spoljašnosti. Unutra nas je sačekala prava bajka. Barokna trpezarija, Česterfild kreveti, patiniranih detalja, kompletne spavaće i dnevne sobe različitih stilova… Prilikom naše posete susreli smo se sa ljudima koji se dugo bave dizajnom enterijera i koji su nam rekli da unutrašnjost salona Geppetto čak i za njih predstavlja zaista nesvakidašnji prostor.

    Možemo biti ponosni na pančevački brend. Sve je urađeno smisleno i sa stilom. Konceptualno je osmišljeno tako da potencijalni kupac lako može da zamisli kako bi bilo koji komad nameštaja izgledao u njegovom domu. Svaki detalj je pažljivo uklopljen u priču. 

    Priču koja odiše kvalitetom i posvećenošću izradi svakog komada.

    Salon je zvanično otvorio svoja vrata u ponedeljak 19. avgusta, od kada imate priliku da i sami saznate zašto je kod nas izazvao toliko oduševljenje. Parking je već obezbeđen, tako da je sve podređeno vašem ugođaju.

    Vidimo se tamo, a za sada uživajte u fotografijama:

    Imali smo priliku da zavirimo u novi salon nameštaja Geppetto. Ono što je na prvi pogled apsolutno jasno, jeste da se tu pre svega radi o jednoj potpuno originalnoj priči.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]