• Škola stranih jezika Akademija Oxford upisuje nove polaznike

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Čovek vredi onoliko koliko jezika govori. U čemu se zaista ogleda ta vrednost? Poznavanje stranog jezika je sjajan saveznik u otkrivanju novih svetova i sopstvenih sposobnosti. Kada znate strani jezik, život postaje zanimljiviji. Velika je verovatnoća da ćete još više uživati u upoznavanju novih gradova, ljudi i kultura. Kada savladate strani jezik, sa lakoćom ćete se prijaviti na inostrani program razmene studenata ili ugrabiti priliku za radno mesto u zemlji o kojoj ste godinama maštali. Kroz sticanje znanja novog jezika probudićete uspavanu kreativnost i podstaći logičko razmišljanje. Sa svakom novom naučenom rečju smanjuje se strah od greške, a uvećava osećaj samopouzdanja koje vam „susret sa nepoznatim“ donosi.

    Pančevcima koji su na listi novogodišnjih odluka za 2019. godinu istakli za cilj da nauče nešto novo, preporučujemo Akademiju Oxford koja vrši upis novih članova na kurseve jezika do kraja februara.

    Zašto baš Akademija Oxford? Zato što je ugled Akademije neupitan. To je škola koja je za deset godina poslovanja uspela da isprati sto hiljada polaznika kroz škole stranih jezika, na trideset lokacija širom Srbije. Zahvaljujući praćenju svetskih trendova i uvođenju novina u poslovanje, Akademija Oxford uspela je da održi status lidera u ovoj oblasti. Tome svakako doprinose stručnost i profesionalna obučenost tima Akademije koji pružanjem kvalitetnih usluga na različitim nivoima svedoče o školi koja je kvalitet i vrednost izgradila na čvrstim temeljima tradicije postojanja.

    Akademija Oxford bira svoje polaznike na osnovu jednog jedinog kriterijuma – želje za usavršavanjem i napredovanjem. Vrata ove škole otvorena su i za one koji su voljni da uče, a koji su neodlučni oko odabira kursa i koji nisu sigurni koji nivo znanja iz neke oblasti ili jezika poseduju. Uz stručnu pomoć koordinatora i predavača u Akademiji Oxford, polaznik će lako doći do najboljeg rešenja za koji od 35 kurseva stranih jezika Akademije Oxford bi mogao da se opredeli. Među mnogobrojnim kursevima stranih jezika koji su namenjeni deci predškolskog i školskog uzrasta, srednjoškolcima i odraslima kao najtraženije izdvajamo: kurs engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog i ruskog jezika. Časovi se održavaju u prostorijama opremljenim na način da obezbede komfor i prijatnu atmosferu, a tip i dinamiku nastave diktiraju potrebe polaznika. Kursevi se mogu izvoditi za jednu osobu, dve osobe ili za grupe od tri do dvanaest polaznika. U zavisnosti od dinamike nastave koja im odgovara, polaznici mogu pohađati klasični kurs koji se izvodi dva puta nedeljno po 90 minuta, ubrzani ili individualni koji se izvode tri ili više puta nedeljno i traju onoliko koliko je polazniku potrebno. Grupni kursevi za decu se izvode dva puta nedeljno po 45 minuta, a individualni dečji kursevi se izvode u zavisnosti od potreba polaznika.

    U nizu neformalnog obrazovanja i stručnog osposobljavanja,  Akademija Oxford nudi i druge kvalitetne usluge. Pored kurseva računara i drugih, opravdano se izdvajaju prevodilačke usluge na i sa više od pedeset svetskih jezika sa ili bez overe sudskih tumača iz cele Srbije. Odnos cene, kvaliteta i rokova prevodilačkih usluga čini prevodilački centar Akademije Oxford vodećim u Srbiji i regionu. Pismeno i usmeno prevođenje dostupno je svim domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima. Više od 220 visoko obrazovanih prevodilaca i stručnih tumača  za engleski, nemački, francuski, italijianski i jos preko 35 jezika,takođe pružaju klijentima mogućnost usluge prevoda dokumenata, tekstova ili bilo kog drugog materijala sa jednog stranog jezika na drugi strani jezik što ih izdvaja kao dominantne u oblasti prevođenja. Ono što ovaj prevodilački centar takođe ističe jeste nepostojanje barijera u pismenom prevođenju pošto se većina realizuje elektronskim putem. Takođe, njihove su cene najpristupačnije na celom tržištu, a kvalitet usluge izuzetan.

    Akademija Oxford će vam na profesionalan, a jednostavan način omogućiti da spoznate vaše kapacitete koje usled nepoznavanja stranog jezika, niste bili u mogućnosti da osvestite. Odlazak na kurs sa drugim polaznicima pružiće vam nova poznanstva i uverenje da je znanje najveća moć koja nema ograničenje ni u kakvom smislu. Ko zna? Možda baš vas čeka radno mesto za koje je potrebno poznavanje jezika koji ste usavršili. Možda vas čeka neko sjajno iznenadno putovanje na kom ćete, razgovorom na stranom jeziku, osetiti sladak ukus savlađivanja sopstvenih ograničenja. „Ako pričaš sa čovekom na jeziku koji on razume, to odlazi u njegovu glavu. Ako pričaš sa čovekom na njegovom jeziku, to odlazi u njegovo srce“. Mislite o tome.

    Akademija Oxford nalazi se u ulici Vojvode Radomira Putnika 31, prvi sprat, Tržni Centar Atrium u Pančevu. Možete ih kontaktirati putem telefona na 333-066 i 069/30-80-629, kao i elektronskom poštom na [email protected]. O njihovim brojnim uslugama možete se informisati na zvaničnom sajtu: www.akademijaoxford.com

    Akademija Oxford bira svoje polaznike na osnovu jednog jedinog kriterijuma – želje za usavršavanjem i napredovanjem. Vrata ove škole otvorena su i za one koji su voljni da uče, a koji su neodlučni oko odabira kursa i koji nisu sigurni koji nivo znanja iz neke oblasti ili jezika poseduju. Uz stručnu pomoć koordinatora i predavača u Akademiji Oxford, polaznik će lako doći do najboljeg rešenja za koji od 35 kurseva stranih jezika Akademije Oxford bi mogao da se opredeli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]