• Učenje stranih jezika za sve uzraste u Studiju Pčelica D – UPIS U TOKU!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ako pitate decu koje trenutke najviše pamte, uvek će prvo istaći nova stečena iskustva i one ushićene momente „kada smo mama, tata, sestra/brat i ja zajedno…“. Ulaganje u znanje je zalog za sticanje bogatstva koje vam niko nikad ne može oduzeti. Ulaganje u znanje vaše dece je neprocenjiva investicija, a ulaganjem u sebe kao roditelja stičete dvostruki dobitak – postajete pravi primer svojoj deci koji ona dalje slede, što predstavlja jedan od ključnih faktora za njihovo uspešno odrastanje i razvoj. I za velike i male,  Studio Pčelica D iz Pančeva otvara vrata svoje škole stranih jezika.

    Kolektiv ove škole čine profesori čije su stručnost i veštine podučavanja oblikovali visoko obrazovanje i višegodišnji rad u oblasti profesure. Prihvatajući ulogu misionara čiji je cilj ne samo da učestvuju u obrazovanju dece, nego i u praćenju njihovog razvoja i odrastanja kroz saradnju sa roditeljima, predavači ove škole razvili su i primenjuju poseban, humanistički pristup, koji je dodatno osnažio kredibilitet ove škole, a kao rezultat doveo do veoma uspešne realizacije nastavnog plana i programa za učenje maternjeg i stranih jezika. Jedinstvena metoda rada, interaktivni pristup, raznovrsnost nastavnog materijala i primena savremenih evropskih načina rada u približavanju nastavne građe, danas predstavljaju četiri stuba koja svakodnevno jačaju ugled ove škole.

     

    Studio Pčelica D svim polaznicima pristupa sa jedinstvenim ciljem da kroz učenje jezika razvijaju sve veštine komunikacije. Prema potrebama polaznika, nastava može biti grupna i individualna.

    Nastava za decu i tinejdžere se realizuje u toplom i prijateljskom okruženju gde se polaznici osećaju opušteno i prijatno. Kursevi i nastava prilagođavaju se potrebama svakog polaznika, pa se tako studio, shodno potrebama, može transformisati u nemačko i englesko zabavište gde deca od 3, 5 do 6 godina, imaju mogućnost da uz recitacije, pesmice i igru, i uz pomoć crteža i slika savladaju osnovne reči i pojmove bliske njihovom uzrastu. U nastavi se koriste udžbenici renomiranih izdavača, koji su se pokazali veoma uspešnim i odgovarajućim za polaznike svih uzrasta.  Uz takav materijal i učenje pesmica, čitanje i slušanje priča, učešće u kvizovima i drugim raznim igrama, kao i povremenim praćenjem nastavnog programa koji imaju u svojoj školi, osnovci mnogo brže i kvalitetnije uče strani jezik za koji su se opredelili. Humanistički pristup koristi se i u radu sa tinejdžerima i srednjoškolcima, sa posebnim akcentom na praćenje njihovog razvoja i pripremanje da, kroz nastavu engleskog (i drugih stranih jezika) nauče strani jezik i uspešno ga koriste, kao i da uče da spontano prihvataju različitosti sa kojima će se susretati u svom životu. Na kraju tečaja, svi polaznici polažu završni ispit i dobijaju sertifikat.

    S obzirom na jednaku posvećenost svim polaznicima, Studio Pčelica D neguje interaktivan pristup i u okviru tečajeva za odrasle, kojim se strani jezik usvaja kroz konkretne situacije u koje se postavlja polaznik. Koristeći iskustvo kao i savremene metode rada predavača, odrasli polaznici lakše uvežbavaju govorne veštine, pažljivo slušaju druge oko sebe, jačaju svoje samopouzdanje i usavršavaju se. Osim opštih kurseva za odrasle kao i programa  pripreme polaznika za polaganje sertifikata i zaposlenja u inostranstvu, u ponudi su poslovni i profesionalni kursevi koji se realizuju u okviru tri nivoa znanja. Ono što današnjim poslovnim ljudima najviše znači, jeste mogućnost da se usavršavaju uprkos brojnim obavezama i vremenskim i prostornim ograničenjima, ali i zbog želje za individualnim radom. Dobra vest je da Studio Pčelica D nudi i tu mogućnost – onlajn i Skajp individualne časove. Zahvaljujući stručnosti predavačkog kadra, posebno Cice Stanić, osnivača ove jedinstvene škole, koja je i jedna od osnivača TOASTMASTERS-a, prvog međunarodnog kluba za komunikaciju i vođstvo u Srbiji, zainteresovani imaju mogućnost da u Studiju Pčelica D uvežbavaju javni nastup i prezentacije na određenu temu.  

     

     

    Potencijalni polaznici imaju mogućnost da pohađaju prva dva probna, besplatna časa, kako bi osetili prijatnu atmosferu i kako bi se upoznali sa pristupom rada svojstvenim samo ovoj školi. Pored organizovanja pripremne nastave za polaganje međunarodnih ispita, ova škola nudi i usluge usmenog i pismenog prevođenja.

    Da se ne radi o klasičnoj školi stranih jezika, svedoči i činjenica da se pčelice iz ovog studija bave i mnogim drugim oblastima. One često borave u prirodi sa svojim predavačima i redovno učestvuju u humanitarnim akcijama. U nizu kreativnih pristupa učenju stranih jezika, Studio Pčelica D organizuje i dodatne aktivnosti, poput dramske i muzičke grupe koje u svoje redove primaju sve zainteresovane za ovakav vid zabave. Kroz muziku, poeziju i odlomke iz poznatih književnih i pozorišnih dela, deca uče istoriju i kulturu naroda čiji jezik uče. Period drugog polugodišta tradicionalno je rezervisan za saradnju sa Studentskom sekcijom Društva za neuronauke Srbije koja za cilj ima promovisanje nauke, a u aprilu mesecu članovi prevodilačke i dramske sekcije učestvovaće na Danima poezije u našoj opštini.

     

    Ako vam ova priča o radu Studija Pčelica D zvuči nestvarno, pozivamo vas da nam se pridružite i proverite, jer upis je u toku! Takođe, u aprilu organizujemo Otvorena vrata, kada će se održati prezentacija programa za sve zainteresovane. To je idealna prilika da se uverite u delotvornost humanističkog pristupa u radu sa decom i omladinom, i koji predstavlja zaštitni znak Studija Pčelica D.

    Nastava se odvija u Pančevu i Starčevu.

     

    Upis novih kandidata je u toku!

    Za sve informacije, možete pozvati telefonom na brojeve 066 353 853, 060 7553 853. Studio Pčelica D se nalazi u novom i veoma komfornom prostoru, u ulici Branka Anovića 8. Više informacija o programima možete naći i na našem vebsajtu: www.pcelica-d.com.

     

    Ako pitate decu koje trenutke najviše pamte, uvek će prvo istaći nova stečena iskustva i one ushićene momente „kada smo mama, tata, sestra/brat i ja zajedno…“. Ulaganje u znanje je zalog za sticanje bogatstva koje vam niko nikad ne može oduzeti. Ulaganje u znanje vaše dece je neprocenjiva investicija, a ulaganjem u sebe kao roditelja stičete dvostruki dobitak – postajete pravi primer svojoj deci koji ona dalje slede, što predstavlja jedan od ključnih faktora za njihovo uspešno odrastanje i razvoj. I za velike i male,  Studio Pčelica D iz Pančeva otvara vrata svoje škole stranih jezika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

    Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

    Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]