• Uskršnji popust u “Sani Optik”-u

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom velikog hrišćanskog praznika, kompanija “Sani Optik” za svoje klijente organizovala je “Uskršnji popust”, koji će trajati do 15. aprila 2017. godine.

    Kupovinom dioptrijskih okvira i naočara za sunce renomiranih svetskih brendova možete ostvariti popust od 20 %, a na brendove iz grupacije Kering: Pomellato, Boucheron, Saint Laurant, Brioni, Puma i Gucci – 10 %. Na redovne cene slušnih aparata za gotovinska plaćanja popust je 10%.

    Posetite Centar za korekciju vida i sluha u Pančevu, na adresi Vojvode Radomira Putnika br. 17 i uverite se u kvalitet proizvoda i usluga. Asortiman dioptrijskih i naočara za sunce pažljivo je odabran, uz poštovanje modnih trendova, stilskih osobenosti, funkcionalnosti i estetskih vrednosti.

     

    Valentino, Salvatore Feragamo, Moschino, Missoni, Lacoste, Baldinini, Vivienne Westwood, La Martina, Calvin Klain, Chloe, Jil Sander, Karl Lagerfeld, John Richmond, Zero RH, Bikkembergs, Iceberg, Mila Zegna Baruffa , Replay, Nike, Hally&Son i brojni drugi brendovi garant su jedinstvene ponude modela dioptrijskih i naočara za sunce.

     

    Savremeni dizajn i garantovani kvalitet modela potvrđen je velikim brojem zadovoljnih kupaca u preko trideset gradova u Srbiji i Republici Srpskoj.

     

    Ugradnja svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnja dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrada individualnih oliva za slušne aparate, samo su neke od redovnih usluga koje se pružaju klijentima.

    Povodom velikog hrišćanskog praznika, kompanija “Sani Optik” za svoje klijente organizovala je “Uskršnji popust”, koji će trajati do 15. aprila 2017. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Marketing

    Besplatno proverite sluh u Pančevu

    Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

    Trendovi u opremanju dnevne sobe

    Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]