• PANČEVO: Zatvaraju se ullice u vreme karnevala

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Povodom međunarodne i gradske manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2019’’: za saobraćaj će biti zatvorene pojedine ulice u gradu.
     
    Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ugla ulice Đura Jakšić do ul. Dr Svetislava Kasapinovića, od 21. juna u 16 sati dо 23. juna 2019. u 7 sati.
    .
    Zbog međunarodne karnevalske povorke, u subotu, 22.juna, u Pančevu, biće zatvorena ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:
    • od 15 časova zatvara se deo ulice Vojvode Radomira Putnika od ul.Karađorđeve do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
    • od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul. Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.
    Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.
     
    Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.
     
    Organizatori karnevala mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika i posetilaca, i sve koje dolaze svojim vozilima da se parkiraju na mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.
     
    • Da u petak, 21.06.2019.g., molimo vozače da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini u produžetku ulice Nikole Tesle ka silosu, zbog postavljanja bine.
    • Da u subotu, 22.06.2019.g., molimo vozace da ne parkiraju svoja vozila na javnoj površini kod Železničkog parka i silosa, zbog postavljanja i ispaljivanja vatrometa.
     

    Povodom međunarodne i gradske manifestacije ’’Internacionalni karneval Pančevo 2019’’: za saobraćaj će biti zatvorene pojedine ulice u gradu.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    Vremenska prognoza za sredu, 24. april

    Sa Jadrana stiže nova oblačnost. Pre podne će doneti kišu zapadu zemlje, a zatim i ostalim predelima. Biće i pljuskova praćenih grmljavinom. Krajem dana stiže hladniji vazduh sa severozapada, […]