• PROGNOZA VREMENA ZA PANČEVO: Večeras kiša

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Pančevu će danas biti sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura biće oko 12, najviša dnevna oko 22 stepena. Krajem dana očekuje se naoblačenje koje će u toku noći usloviti povremeno kišu, vetar u skretanju na severozapadni. 

     

    Prema izgledima vremena do 29. oktobra, u ponedeljak će u Srbiji biti umereno i potpuno oblacno sa kisom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

    U utorak oblačno, hladno i vetrovito, sa kisom, na planinama sa vlaznim snegom uz formiranje sneznog pokrivaca. Ocekuju se obilne padavine, u vecini mesta od 20 do 40 mm, lokalno ( uglavnom u centralnim i zapadnim krajevima) i preko 60 mm. U sredu slabljenje i postepeni prestanak padavina.

     

    Od četvrtka do kraja perioda promenljivo oblačno, uglavnom suvo, hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Dnevna temperatura krajem perioda u manjem porastu.

     

    Prema izgledima vremena do 29. oktobra, u ponedeljak će biti umereno i potpuno oblacno sa kisom, ponegde i kratkotrajnim pljuskovima, osetnim padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]