• 200 mališana trčalo za Dan grada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom Dana grada Pančeva, 8. novembra održana je trka na Gradskom stadionu „Pančevo 2016″ koja je organizovana po 69. put. U dvadeset trka učestvovalo je oko 200 takmičara iz Pančeva i ostalih gradova Srbije. Organizatori ove manifestacije bili su Atletski klub „Dinamo“ i Gradska uprava Pančevo.

     

    Manifestacija koja je održana na Gradskom stadionu u Pančevu protekla je odlično. Vremenski uslovi na početku zbog blage kiše nisu bili idealni, ali se vreme kasnije stabilizovalo. Učestvovao je veliki broj dece i svi su uživali i dobro su se zabavljali, što je i najvažnije. Zahvaljujemo se donatorima pekari „Pančevo“ i STR „Snježani“ koji su pomogli ovu trku kao i AK „„Smederevo“, AK „Banat“ Zrenjanin, AK „Surčin“, AK „Tamiš“, AK „Partizan“, AK „Mladenovac“ i školama iz Pančeva koji su uzeli učešće i uveličali ovu manifestaciju. Posebna zahvalnost ide za AK „Spartak“ iz Opova koji je bio i najmasovniji na takmičenju. Kazao je za „013INFO“ Filip Vlajić trener u Atletskom Klubu Dinamo.

    Nakon poslednje trke uručene su medalje i diplome najuspešnijim takmičarima od 1. do 6. mesta.

    Povodom Dana grada Pančeva održana je trka na Gradskom stadionu „Pančevo 2016″ koja je organizovana po 69. put. U dvadeset trka učestvovalo je oko 200 takmičara iz Pančeva i ostalih gradova Srbije. Organizatori ove manifestacije bili su Atletski klub „Dinamo“ i Gradska uprava Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport