• Andrea Stojadinov, Sara Slavković i Marko Sarić juniorski prvaci Srbije u džudou

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – U nedelju je u beogradskom Sportskom centru ‚‚Šumice“ održano Prvenstvo Srbije za juniorke i juniore u organizaciji Džudo saveza Beograda. Na ovom takmičenju nastupilo je sedam takmičara iz Pančeva i okolnih mesta i osvojili su tri najsjajnije medalje. Kadetkinja ‚‚Dinama“ Andrea Stojadinov bila je neprikosnovena i u starijoj uzrasnoj kategoriji u konkurenciji juniorki do 48 kilograma, dok je njena klupska drugarica Sara Slavković potvrdila dominaciju u konkureciji do 78 kilograma. Novu titulu prvaka Srbije u kategoriji do 66 kilograma osvojio je i Marko Sarić, Pančevac u kimonu Džudo kluba ‚‚Crvena Zvezda“. 

    Prvenstvo Srbije za juniorke i juniore bilo je izuzetno kvalitetno pošto su nastupili naši najbolji mladi džudisti i džudistkinje. Jaka konkurencija i veliko internacionalno iskustvo većine takmičara donelo je veoma interesantne mečeve na tatamiju u Šumicama, a svojim odličnim nastupima i rezultatima pančevački džudoku klinci pokazali su još jednom da se u našem gradu izuzetno dobro radi sa mladim takmičarima. Sara, Andrea i Marko su očekivano poneli titule prvaka Srbije u svojim težinskim kategorijama i opravdali ulogu favorita. 

    Osim njih treba istaći i dobre nastupe ostalih takmičara. Maja Kuč iz Džudo kluba ‚‚Dinamo“ zauzela je četvrto mesto u kategoriji džudistkinja preko 78 kilograma, dok je Miloš Paloc (DžK ‚‚Dinamo“) zauzeo 5. mesto u kategoriji do 81kg. Aleksandar Mustafić (+100kg; DžK ‚‚Akademija Jocić“) i Filip Rinkovec (-66kg; DžK ‚‚Dinamo“) zauzeli su 7. mesto. 

    T.M.

     

    U nedelju je u beogradskom Sportskom centru ‚‚Šumice“ održano Prvenstvo Srbije za juniorke i juniore u organizaciji Džudo saveza Beograda. Na ovom takmičenju nastupilo je sedam takmičara iz Pančeva i okolnih mesta i osvojili su tri najsjajnije medalje. Kadetkinja ‚‚Dinama“ Andrea Stojadinov bila je neprikosnove i u starijoj uzrasnoj kategoriji u konkurenciji juniorki do 48 kilograma, dok je njena klupska drugarica Sara Slavković potvrdila dominaciju u konkureciji do 78 kilograma. Novu titulu prvaka Srbije u kategoriji do 66 kilograma osvojio je i Marko Sarić, Pančevac u kimonu Džudo kluba ‚‚Crvena Zvezda“. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]