• Anja Crevar osvojila PET medalja na Balkanskom prvenstvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevačka plivačica Anja Crevar je u dva dana takmičenja osvojila pet medalja (četiri zlata i srebro) na Balkanskom prvenstvu u Sofiji, te je tako još jednom pokazala da je budućnost srpskog sporta.

    Mlada Pančevka je najpre prvog dana osvojila zlatnu medalju u discilini 800 metara slobodnim stilom (rezultat 9:00.49 stotinki). To je bio samo početak njenih sjajnih rezultata na Balkanijadi u Bugarskoj. Dominaciju je nastavila osvajanjem još jednog najsjajnijeg odličja na 200 metara mešovitim stilom (2:17.18) i srebrom u disciplini 200 metara leđno (2:17.43).

    Da je ovo njen vikend, Anja je pokazala u trci na 200 metara delfin stilom. Trku je isplivala za 2:15.62 stotinke i došla je do trećeg zlata na Balkanskom prvenstvu, odnosno četvrte medalje na ovom takmičenju. Sjajne rezultate je zaokružila u disciplini 400 metara slobodnim stilom. Bila je najbrža i osvojila je novo zlato rezultatom 4:22.10 stotinki.

    Odlične rezultate je beležio i Aleksa Bobar, koji je osvojio četiri bronzana odličja. Milica Opačić je došla do srebrne medalje u disciplini 100 metara delfin (1:03.31 stotinka).

    Pančevačka plivačica Anja Crevar je u dva dana takmičenja osvojila pet medalja (četiri zlata i srebro) na Balkanskom prvenstvu u Sofiji, te je tako još jednom pokazala da je budućnost srpskog sporta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport