• Atletičari „Tamiša“ osvojili četiri medalje na drugom krosu RTS-a

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Atletski klub „Tamiš“ učestvovao je sa četiri atletičara na drugom kros takmičenju u organizaciji RTS-a. Na takmičenju koje je održano u Šapcu pančevački mališani su osvojili četiri medalje: tri srebrne i jednu bronzanu.

    U trci učenika drugog razreda, srebrnu medalju osvojio je Stefan Marić, dok je Sanja Marić, iako je bila bolesna osvojila drugo mesto u trci učenica 4. razreda. U konkurenciji devojčica 5. razreda, u najmasovnijoj, odličnoj i brzoj trci, Ana Dragojević je u konkurenciji 77 takmičarki osvojila srebrnu medalju, a odmah iza nje na trećem mestu kroz cilj je prošla Marija Mrkela, kojoj je ovo bio prvi nastup u krosu u karijeri.

    Tim je kao i na prethodnim takmičenjima predvodio trener Zoran Kocić. 

    Atletski klub „Tamiš“ učestvovao je sa četiri atletičara na drugom kros takmičenju u organizaciji RTS-a. Na takmičenju koje je održano u Šapcu pančevački mališani su osvojili četiri medalje: tri srebrne i jednu bronzanu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]