Foto: AK „Tamiš"
Atletika

Atletičari „Tamiša" osvojili četiri medalje na drugom krosu RTS-a

Pančevo, Sub, 15/10/2016 - 21:04
Tanja Marin

Atletski klub „Tamiš" učestvovao je sa četiri atletičara na drugom kros takmičenju u organizaciji RTS-a. Na takmičenju koje je održano u Šapcu pančevački mališani su osvojili četiri medalje: tri srebrne i jednu bronzanu.

U trci učenika drugog razreda, srebrnu medalju osvojio je Stefan Marić, dok je Sanja Marić, iako je bila bolesna osvojila drugo mesto u trci učenica 4. razreda. U konkurenciji devojčica 5. razreda, u najmasovnijoj, odličnoj i brzoj trci, Ana Dragojević je u konkurenciji 77 takmičarki osvojila srebrnu medalju, a odmah iza nje na trećem mestu kroz cilj je prošla Marija Mrkela, kojoj je ovo bio prvi nastup u krosu u karijeri.

Tim je kao i na prethodnim takmičenjima predvodio trener Zoran Kocić. Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.