Foto: AK „Tamiš"
Atletika

Atletičari „Tamiša" osvojili četiri medalje na Otvorenom prvenstvu Novog Sada

Pančevo, Uto, 20/09/2016 - 15:30
Tanja Marin
Atletski klub „Tamiš" učestvovao je na velikom atletskom mitingu 16. Open Novog Sada, na kojem je ekipu vodio trener Zoran Kocić. a nastupilo je pet takmičara. Oni su osvojili četri medalje i pehar najboljeg takmičara u svom uzrastu.
 
Ana Dragojević je u trku na 600m završila sa vremenom 1:52:14, osvojila zlatnu medalju i pehar namenjen najboljoj atletičarki, pošto je ostvarila najbolji rezultat po bodovima u svim disciplinama na takmičenju u konkurenciji takmičarka rođenih 2005. i 2006. godine.
 
Sanja Marić je takođe u trci na 600m osvojila zlatnu medalju, dok je Marija Mrkela osvojila srebrnu u trci na 600m u konkurenciji takmičara rođenih 2005. godine. Kao drugi u 2006. godištu stigao je Aleksa Nertica i osvojio srebrnu medalju, a zapažen nastup imao je i Aleksandar Bošković u jakoj konkurenciji seniora u trci na 300 metara.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove