Foto: AK „Tamiš"
‚‚Grad prix Požarevca 2016"

Atletičari „Tamiša" osvojili pet medalja na požarevačkoj uličnoj trci

Izvor: 
Atletski klub „Tamiš Pet, 14/10/2016 - 14:53

Atletski klub „Tamiš" je sa svojim timom od devet atletičara, koje je predvodio trener Zoran Kocić, ostvario odličan rezultat na tradicionalnoj medjunarodnoj uličnoj trci ‚‚53. Grand Prix – Pozarevac 2016". Osvojili su pet medalja, dva 4. mesta jedno 5. i jedno 6 mesto. 

Zlatne medalje su osvojili Stefan Maric, u konkurenciji učenika drugih razreda na 300m, i Sanja Marić u konkurenciji devojčica u trci na 400m. U grupi devojčica učenica 5. razreda Ana Dragojević je osvojila srebrnu medalju, dok je Marija Mrkela uzela bronzano odličje. Veoma dobar je bio i Stefan Lazić, koji je u trci dečaka VII razreda na 800m osvojio bronzanu medalju. Zapažen uspeh imali su i Olga Lisicin, koja je zaradila diplomu i 5. mesto, kao i Tereza koja je stigla šesta u istoj grupi.

Anastazija Mrkela je u konkurenciji devojčica VII razreda na cilj stigla četvrta. Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.