• ATLETIKA: Pančevac Stefan Mihajlov drugi na Balkanskom prvenstvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevac Stefan Mihajlov, osvojio je u subotu 3. juna srebrnu, medalju na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore u atletici koje je održano u Istanbulu. Ovaj uspeh ostvario je kao član reprezentativne štafete 4x100m. Stefanu je ovo bio prvi nastup za reprezentaciju Srbije. On je trčao kao prva izmena drugoplasirane štafete.

    Ovo je bio prvi i odmah veoma uspešan nastup Stefana u reprezentaciji Srbije. Atletski klub Dinamo je ponosan na mladu generaciju sprintera koji samo pokazuju koliko se dobro radi sa njima . Stefan je  predvodnik izuzetne generacije i ubrzo će pored sebe  imami još nekolicinu klupskih drugova u reprezentativnom dresu, naglasio je Stefanov trener i trener AK Dinamo Pančevio, Ljupčo Cvetkoski.

    Mihajlov  je  u najužem krugu kandidata za reprezentaciju Srbije za najveće takmičenje za njegove godine a to je EYOF koji će biti održan u Đeru ( Mađarska) krajem jula 2017.god.

    Pančevac Stefan Mihajlov, osvojio je u subotu 3. juna, srebrnu medalju na Balkanskom prvenstvu za mlađe juniore u atletici. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]