• ATLETIKA: Pančevki zlato i srebro na Evropskom prvenstvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevka Zorana Barjaktarović osvojila je, kao članica štafeta Srbije, zlatnu i srebrnu medalju na ekipnom Prvenstvu Evrope koje je održano u Skoplju 10. i 11. avgusta. Srpska štafeta 4×400 metara je bila prva, dok je štafeta 4×100 metara zauzela drugo mesto na ovom takmičenju.

    Ovo je bila treća, najslabija grupa timskog Prvenstva Evrope.

    Pored naše zemlje, koja je šokantno pre dve godine ispala iz druge lige zajedno sa Islandom i Moldavijom, na ovom takmičenju borile su se još reprezentacije Asocijacija malih zemalja Evrope (kao jedna ekipa)., Andora, Jermenija, Azerbejdžan, Severna Makedonija, Crna Gora, ali i Albanija i tzv. Kosovo koje nisu učestvovale na prošlom takmičenju pre dve godine i Bosna i Hercegovina.

    Pančevka Zorana Barjaktarović osvojila je, kao članica štafeta Srbije, zlatnu i srebrnu medalju na ekipnom Prvenstvu Evrope koje je održano u Skoplju 10. i 11. avgusta.  Srpska štafeta 4×400 metara je bila prva, dok je štafeta 4×100 metara zauzela drugo mesto na ovom takmičenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]