• BADMINTON: Na dva turnira deset medalja za Pančevce

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Sportskom centru “Slodes” u Beogradu u subotu, 11. marta 2017, održana su dva turnira iz kalendara Badminton saveza Srbije XXI B turnir – BGD 2017 i VII C turnir – BGD 2017. Takmičari iz Pančeva postigli su značajne rezultate na oba turnira. 

    Na C turniru zlato je otišlo u ruke Borusa Kuruca, dok su u muškom dublu bronzu osvojili Borus Kuruc (BK Pančevo)/Nikola Međedović (BK Clear, Beograd), a u ženskom Milica Milić/Olgica Petković (BK Pančevo). U mešovitom dublu nastupili su Borus Kuruc/ arta Bukvić (BK Pančevo) i takođe osvojili bronaznu medalju.

    Na B turniru najuspešnija u singlu je bila Pančevka Sofija Karanović (BK Dinamo, Pančevo), koja je osvojila srebrnu medalju. U muškom dublu bronzu su osvojili Ivan Kovačević/Stefan Mijatović (BK Pančevo), Ognjen Krašna / Milorad Misimović (BK Dinamo, Pančevo), a u ženskom Ana Gavrilov/Sofija Karanović (BK Dinamo, Pančevo). Srebro u ovoj kategroji osvojile su Tijana Manić (BK Clear, Beograd) / Milica Uskoković (BK Pančevo).

    U mešovitom dublu na turniru B, Pančevci Ivan Kovačević/Milica Uskoković (BK Pančevo) osvojili su srebrnu medalju.

    XXI B turnir – BGD 2017 i VII C turnir – BGD 2017 je organizovao Badminton klub Clear, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton saveza Beograda.

    Više informacija o ostalim nagrađenim takmičarima možete pronaći na sledećem linku.

     

    U Sportskom centru “Slodes” u Beogradu u subotu, 11. marta 2017, održana su dva turnira iz kalendara Badminton saveza Srbije XXI B turnir – BGD 2017 i VII C turnir – BGD 2017. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]