• BADMINTON: Pet medalja za BK „Dinamo“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju, 19. marta, u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu održan je 7. Juniorski kup – Pančevo 2017 koji je oborio rekord po broju učesnika. Najviše medalja su osvojili članovi BK Zmajevi iz Kruševca. Takmičari badminton kluba Dinamo bili su izuzetno uspešni i osvojili su 5 medalja.
     
    Boško Jakovljević debitovao je na nacionalnim juniorskim turnirima u kategoriji dečaka ispod 9 godina osvojivši srebrnu medalju. Marija Samardžija i Mihajilo Vig su u kategoriji ispod 13 godina osvojili bronzane medalje, a Vanja Bokan bio je na korak do osvajanja medalje i uprkos pobedom nad osvajačem bronzane medalje, zbog slabije set razlike ostao je bez plasmana u polufinalu. U kategoriji dublova ispod 13 godina, Nađa Popović i Marija Samardžija osvojile su srebrnu, a Katarina Vig i Anastasija Mirković bronzanu medalju.
     
    Pokrovitelji Sedmog Juniorskog kupa – Pančevo 2017, su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez opštine Pančevo i Grad Pančevo.

    U nedelju, 19. marta, u fiskulturnoj sali Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu održan je 7. Juniorski kup – Pančevo 2017 koji je oborio rekord po broju učesnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport