Foto: Aleksandar Mlinar
Sport

BANATSKO NOVO SELO: Pozvani ste na košarkaški turnir

Izvor: 
Gordana Bušin Sre, 28/06/2017 - 15:31

Na školskom terenu u Banatskom Novom Selu 8. jula će biti održan košarkaški turnir. Turnir organizuju Stefan Divljak i Aleksandar Mlinar, a počeće u 18 sati.

Hoćemo da naše selo oživi i da, pre svega, pokrenemo decu da se bave sportom - kaže Stefan, dok Aleksandar pojašnjava - Zbog popularizacije sporta, pomalo i iz dosade, ali najviše zbog velike želje da pomognemo lokalnom Udruženju da ostvari cilj poboljšanja kvaliteta života na selu, rešili smo da se i mi pokrenemo i uključimo.

Naime, svrha organizovanja ovog turnira je prikupljanje sredstava za realizaciju projekta „Zelena zona”. Ovaj projekat Udruženja „Naše NOVO selo” podržan je na Konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine grada Pančeva.

Želimo da imamo mesto za odmor, druženje i rekreaciju u prirodi, tj. u našem selu. Na utrini postoji veliki proctor koji može lepo da se iskoristi. S obzirom na to da već imamo veliku podršku meštana za ovaj poduhvat, verujemo da ćemo uspeti u toj nameri – poruka je Udruženja „Naše NOVO selo”.

 

Ukoliko želite da igrate košarku, družite se, a na taj način i pomognete, prijavite se za učešće.

 

Brojevi telefona naznačeni su u event-u na Fejsbuku „Turnir u košarci – KOŠ za Zelenu zonu”, gde se nalaze sve druge potrebne informacije.  

 

Foto: Marija Prole
turnir.jpg


Marketing

Najnovije vesti