• BENCH PRESS: Mnoštvo medalja za pančevačke takmičare

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prvi deo takmičarske sezone u powerliftingu još uvek traje. Takmičari KDT „Dinamo“ nastupali su u subotu 21.aprila u Bačkom Petrovcu na tradicionalnom takmičenju Serbia open bench press. Uporedo sa ovim takmičenjem održalo se i prvenstvo Vojvodine u istoj disciplini. Bench press tim predvodio je predsednik kluba Filip Vlajić, a za KDT DINAMO nastupali su: Aleksa Jović, Ivan Sekulić, Novak Filipović, Nemanja i Aleksandar Anđelović.

    U kategoriji kadeta takmičili su Aleksa Jović i Ivan Sekulić. Debitant Aleksa Jović je sa 59 kg pobedio u svojoj kategoriji i oborio državni kadetski rekord u dusciplini benč press.koji sada iznosi 87,5 kg. Ivan Sekulić osvojio je zlatnu medalju u katedskoj konkurenciji do 74 kg. U kategroiji seniora do 83 kg telesne težine Novak Filipović osvojio je bronzanu medalju  savladavši 155 kg. U istoj kategoriji sa opremom Novak je osvojio prvo mesto.

    Na prvenstvu Vojvodine učestovali su braća Nemanja i Aleksandar Anđelović. Nemanja se takmičio u kategoriji seniora do 93 kg telesne težine i osvojio srebrnu medalju sa podignutih 142,5 kg. Aleksandar Anđelović takođe je osvojio srebrnu medalju u seniprskoj konkurenciji do 120 kg telesne težine sa uspešno savladanih 170 kg.  Novakk Filipović je postao prvak Vojvodine u kategoriji do 83 kg.

    Naredno takmičenje na repertoaru je prvenstvo Srbije u powerliftingu koje se povodom 40 godina postojanja powerliftinga u našem gradu održava u crossbox klubu Gvožđar „Stefanović“. Takmičari kdt Dinamo nastupaće u svom punom powerlifting sastavu.

     

    Takmičari KDT „Dinamo“ nastupali su u subotu 21.aprila u Bačkom Petrovcu na tradicionalnom takmičenju Serbia open bench press. Uporedo sa ovim takmičenjem održalo se i prvenstvo Vojvodine u istoj disciplini.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport