• Bodovi moraju ostati u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U prostorijama Rukometnog kluba „Dinamo“ održana je konferencija za medije povodom predstojeće utakimice 10. kola Superlige Srbije između „Dinama“ i „Sloge“ iz Požege. Utakmica je zakazana za subotu 12.11. od 18 časova u Hali sportova na Strelištu.

    – Očekuje nas težak i nezgodan rival. U pitanju Sloga“ koja u svojim redovima ima dva iskusna igrača i koja odudaraju od ostalih. To su Mladen Krsmančić i Milan Pavlović. Nadam se da uz dobro angažovanje u odbrani, kao i u napadu možemo dići do željenih bodova. Kazao je Radule Radulović golman „Dinama“ i jedan od iskusnijih u ekipi.

    Mladi igrač „Dinama“, Savo Slavuljica, posle duže pauze konačno se vraća na teren i ističe da je željan dokazivanja. 

    – Dolazi nam ekipa iz Požege. To je tim koji je jedan od konkurenata za plej of i sam vrh tabele. Imaju dosta iskusan tim, ali mi se ne obaziremo na njih već na našu igru. Dobro treniramo i imamo sjajnu atmosferu u ekipi. Željni smo novog dokazivanja pred domaćom publikom i očekujem pobedu u subotu.

    Domaći tim će na ovom susretu biti uskraćen za pomoć mladog srednjeg beka Jovana Stojanovića, koji je povredio koleno na reprezentativnom okupljanju, ali trenera Ivana Petkovića raduje vest da će se Ivan Distol vratiti na teren.

    Iako ekipa iz Požege nije sa tradicijom i renomeom, kao prethodni gosti na Strelištu, poput Partizana, Vojvodine i ostalih, radi se o veoma dobrom i organizovanom timu. „Sloga“ je uoči susreta u Pančevu na 4. poziciji s 12 bodova, dok je „Dinamo“ na 2. mestu sa 14. Ukoliko „Dinamo“ izgubi bodove na ovoj utakmici, verovatno će i izgubiti poziciju dva na tabeli.

    Iz Rukometnog kluba „Dinamo“ pozivaju publiku da dođe u što većem broju i budu osmi igrač, jer se očekuje još jedna uzbudljiva utakmica u Superligi, a bodovi moraju ostati u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport