• Četiri medalje za badmintonce ‚‚Dinama“ na elitnom turniru u Novom Sadu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda u Novom Sadu je održan međunarodni turnir u badmintonu za mlađe kategorije, uz učešće velikog broja takmičara iz 17 zemalja Evrope i Azije. Takmičari pančevačkog ‚‚Dinama“ su osvojili četiri medalje u uzrasnoj kategoriji ispod 11 godina.

    Mihajilo Vig je u paru s Vladom Deheleanom iz Temišvara osvojio pehar i titulu prvaka, a u pojedinačnoj konkurenciji izgubio je u četvrtfinalu od Mateja Puja iz bukureštanskog ‚‚Asteka“. Vanja Bokan je osvojio bronzanu medalju pobedom u četvrtfinalu nad Dominikom Andrasom iz ‚‚Badmintonlenda“ iz Bratislave, a u kategoriji dublova je u paru s Panajotisom Solomonidisom iz Grčke izgubio u četvrtfinalu od takmičara iz Poljske.

     

    Državna prvakinja u kategoriji ispod 11 godina, Marija Samardžija osvojila je dve bronzane medalje, i to u pojedinačnoj konkurenciji pobedom nad Aleksandrom Vasilevom iz bugarskog ‚‚Haskova“ i u kategoriji ženskog dubla s Petrom Hart iz mađarskog Pečuja. Nažalost, polufinalni meč dublova morala je da preda zbog bolesti.

    Katarina Vig je bila nadomak dve medalje, ali je poražena u dva četvrtfinala, i to u singlu od Paole Ginge iz Moldavije i dublu s Dunjom Todorović iz Vršca od takmičarki iz Rumunije, Andre Ćijuke i Raluke Nađ.

    Proteklog vikenda u Novom Sadu je održan međunarodni turnir u badmintonu za mlađe kategorije, uz učešće velikog broja takmičara iz 17 zemalja Evrope i Azije. Takmičari pančevačkog Dinama su osvojili četiri medalje u uzrasnoj kategoriji ispod 11 godina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport