• CikloFest – promena termina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Obaveštavamo Vas da će održavanje manifestacije CikloFest u organizaciji udruženja građana Connecting koje je planirano za 03. jun biti pomereno za narednu subotu 10. juna zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Republički hidrometeorološki zavod Republike Srbije najavio je pojave lokalne grmljavine sa padavinama za subotu 03. jun. Zbog bezbednosti opreme izlagača i veće posećenosti odlučili smo se da odložimo održavanje CikloFesta za narednu subotu 10. juna, kada su najavljeni sunčani vremenski uslovi bez mogućnosti padavina.

    Ovom prilikom bismo vas ujedno i pozvali da posetite prvi po redu CikloFest koji će biti organizovan u subotu 10. juna od 12 do 18h u gradskom parku Baratuna u Pančevu.

    CikloFest je zamišljen kao događaj koji će okupiti strastvene zaljubljenike u biciklizam kao i sve ostale koji žele da saznaju nešto više o ovom ekološki najtolerantijem prevoznom sredstvu.

    Program CikloFesta:

    12-18h – Cikloturizam – Predstavljanje putovanja, biciklističkih ruta i zanimljivih destinacija koje se mogu posetiti biciklom.

    13h – Svečano otvaranje matifestacije – Predstavljanje organizatora i ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala.

    12-18h – Pimp your bike – Radionica u okviru koje će posetioci imati priliku da zajedno sa iskusnim majstorima nauče kako da urade manje popravke i unaprede svoj bicikl.

    12-18h – Revijalno izvođenje trikova u skejt parku – Ljubitelji ekstremne vožnje i izvođenja trikova na biciklu za posetioce će prirediti šou sa mnogo zanimljivih trikova.

    12-18h – Izložba bicikala i prateće opreme – Predstavljanje bicikala, dodatne opreme i usluga izlagača.

    ReBike servis za iznajmljivanje bicikala

    ReBike je prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Cilj nam je da podstaknemo svoje sugrađane/ke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo. Na taj način želimo da utičemo na smanjenje zagađenja, gužvi u saobraćaju i na fizičku pokretljivost ljudi.

    Kampanja prikupljanja bicikala „Be nice, doniraj bajs!“

    Kampanja „Be nice, doniraj bajs!“ promoviše koncept urbanog biciklizma, kao normalnog, jednostavnog, jeftinog i ekološkog vida gradskog prevoza . Tokom kampanje naši sugrađani,svojim donacijama, u vidustarog bicikla (ili dela bicikla), direktno učestvuju u pokretanju „Rebike“ zelenog servisa za iznajmljivanje bicikala

     

    Obaveštavamo Vas da će održavanje manifestacije CikloFest koje je planirano za 03. jun biti pomereno za narednu subotu 10. juna zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Republički hidrometeorološki zavod Republike Srbije najavio je pojave lokalne grmljavine sa padavinama za subotu 03. jun. Zbog bezbednosti opreme izlagača i veće posećenosti odlučili smo se da odložimo održavanje CikloFesta za narednu subotu 10. juna, kada su najavljeni sunčani vremenski uslovi bez mogućnosti padavina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport