• ‚‚Crvenka” pobedila rukometaše ‚‚Dinama”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometaši ‚‚Dinama” izgubili su od ‚‚Crvenka Jaffe” rezultatom 26:23 (11:11) u pretposlednjem kolu Super B rukometne lige Srbije. Ovo je tek drugi poraz ‚‚žuto – crnih” ovog proleća, a kako su pre nekoliko kola obezbedili opstanak u ovom rangu, lako će preboleti ovaj poraz.

    U pobedničkom timu najefikasniji je bio Aleksa Kljajić sa 7 golova, Milan Potpara je postigao 6, a Filip Sunajko 5. U ekipi ‚‚Dinama” istakao se Uroš Radosavljević sa 6 golova, Vlastimir Bogavac sa 5 pogodaka i Miljan Bunjevčević sa 4 postignuta gola.

    Pančevački rukometaši i dalje imaju 22 osvojena boda i posle ovog poraza su pali sa 5. na 6. mesto na tabeli. U poslednjem kolu, sledeće subote, ‚‚Dinamo” na svom terenu, u Hali sportova ‚‚Strelište” dočekuje poslednjeplasiranu ekipu ‚‚Jagodine”.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]