• Danas u Hali Prvenstvo Srbije u sportskom obaranju ruku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Savez Srbije za sportsko obaranje ruku šesti put u Pančevu organizuje Prvenstvo države. Takmičarke će se nadmetati u obaranju desnom rukom samo u asolutnoj kategoriji, dok će takmičari biti podeljeni po težinskim kategorijama, i u obaranju levom i desnom rukom, a titulu najboljih u državi poneće i najbolji u aspolutnoj kategoriji.

    Titule apsolutnih prvaka brane Pančevka Borka Dakić i Ivan Glidžić, koji je prošle godine bio najači u obaranju i levom i desnom rukom. Kako ovaj sport u našoj zemlji raste iz godine u godinu, povećava se broj i kvalitet takmičara, pa se i ove godine u Hali sportova na ‚‚Strelištu” očekuje mnogo dobrih sportista i sportistkinja.

    Kao i prethodnih godina ovo takmičenje je izborno, pa će pobednici kategorija i drugoplasirani automatski postati repezentativci Srbije, koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu.

    Da ovaj sport nije igra, da zahteva dosta snage, poznavanje tehnike, ali i da takmičari imaju dobru taktiku možete videti danas u 16 časova, kada u Hali sportova na Strelištu počinje takmičenje.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]