• Deset medalja za Pančevce na Prvenstvu Srbije u sprint triatlonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Prvenstvu Srbije u sprint triatlonu koje je održano u Beogradu na Adi Ciganliji, 28. maja u organizaciji Triatlon Saveza Beograd, TK „Tamiš“ je nastupio sa 34 triatlonca i u Pančevo su se vratili sa ukupno 10 medalja.

    – Dobili smo neke nove prvake a neki su uspeli da odbrane naziv najbržih od prošle godine. Posebno raduje dominacija naših devojaka, Vidina potvrda najbolje triatlonke Srbije i veliki napredak Anje Davidović koja u svojoj prvoj juniorskoj sezoni uspeva da se nosi sa starijim i iskusnijim takmičarkama. Najmlađi standardno uživaju u takmičenjima i iz te igre dolaze medalje dok iskusni veterani rutinski, po navici, osvajaju najsjanija odličja, rekao je Marjan Lukić. 

     

    Najuspešniji su bili:

    Početnici

    Iva Božičković, prvo mesto

    Aleksa Kežić, treće mesto

    Mlade nade

    Luka Gligorić, prvo mesto 

    Nade

    Đorđe Racić, treće mesto

    Juniorke

    Anja Davidović, prvo mesto

    Elite žene

    Vida Medić, prvo mesto

    Anja Davidović, drugo mesto

    AG od 18 do 30 godina

    Rastko Radosavljević, drugo mesto

    AG od 41 do 50 godina

    Marjan Lukić, prvo mesto

    AG žene svih godišta

    Gordana Krstić, prvo mesto

    Dan je završen sjajnim vestima iz dalekog Florianapolisa u Brazilu gde je Vladimir Savić odradio još jednu fenomenalnu trku iz Ironman serije 140.6 i ostvario plasman među deset najbržih u svojoj AG 40-44 sa fantastičnim vremenom od 09:15:40. Ovim rezultataom Vlada je nadomak plasmana na svetsko prvenstvo na Ironman distanci koje se održava svakog oktobra na Havajima u mestu Kona i to bi mu bio drugi put da bude deo trke najboljih triatlonaca sveta na dugoj distanci.

    Na Prvenstvu Srbije u sprint triatlonu koje je održano u Beogradu na Adi Ciganliji, 28. maja u organizaciji Triatlon Saveza Beograd, TK „Tamiš“ je nastupio sa 34 triatlonca i u Pančevo su se vratili sa ukupno 10 medalja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]