• Dinamo „odgrizao“ Jabuku, na redu je Rudar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometaši „Dinama“ iz Pančeva pobedili su sinoć u Jabuci istoimenu ekipu rezultatom 21:23, na poluvremenu (10:9), u četvrtfinalu Kupa Vojvodine. Osetile su se posledice od subotnje utakmice u Superligi, pa su igrači „Dinama“ nešto slabije otvorili utakmicu u Jabuci, potvrdio je za „013INFO“ prvi strateg pančevačkog tima Ivan Petković.

    – Dosta nervozno smo ušli u ovu utakmicu, jer se videlo kod pojedinih igrača da se nisu oporavili od napornog susreta sa Požegom. Na svu tu našu muku „Jabuka“ je igrala odlično i bili su bolji od nas. Na kraju smo uz dosta rotacije u ekipi uspeli da preokrenemo rezultat i plasiramo se u polufinale. U polufinalu Kupa Vojvodine, rukometaši „Dinama“ će se sastati sa pobednikom duela „Apatin“ – „Sivac“.

    Već u petak izabranike Ivana Petkovića očekuje novi izazov i novo iskušenje u Superligi. „Dinamo“ će u 11. kolu Superlige gostovati starom rivalu„Rudaru“ iz Kostolca.

    – Očekuje nas veoma teška utakmica. „Rudar“ je iskusna ekipa koja igra napadački, gol za gol. Mi ćemo se uzdati u našu granitnu odbranu i nadam se novoj pobedi. Ukoliko ostvarimo pobedu i „Zvezda“ kiksne u Požegi, bićemo jesenji prvaci, što bi zaista bio vanserijski podvig. Dodao je Petković

    Utakmica „Rudar“ – „Dinamo“ biće odigrana u Kostolcu u petak od 18 i 30h. Uoči 11. kola Superlige „Dinamo“ je drugi na tabeli s 16 bodova, dok je „Zvezda“ prva s bodom više. „Rudar“ je osmi s sedam bodova.

    Rukometaši „Dinama“ iz Pančeva pobedili su u utorak u Jabuci istoimenu ekipu rezultatom 21:23, na poluvremenu (10:9), u četvrtfinalu Kupa Vojvodine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]