• Dinamo remizirao protiv Rudara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometaši „Dinama“ odigrali su nerešeno u Kostolcu protiv ekipe „Rudara“ 29:29, na poluvremenu (15:17), u premijeri 11. kola Superlige Srbije. Ovo je prva utakmica ove sezone da su izabranici Ivana Petkovića podelili bodove sa protivnikom. Bili su bolji rival gostujući rukometaši, ali su u samom finišu susreta izgubili dah, pa je „Rudar“ to iskoristio i onemogućio „Dinamu“ da ceo plen odnese za Pančevo.

    Igrač „Rudara„, Ivan Nedeljković, sa 10 golova bio je najefikasniji pojedinac na susretu. Bolji od ostalih u ekipi „Dinama“ bio je Miloš Ivošević sa 8 golova, a pored njega u strelce su se upisali: Žujović, Radovanović, Distol i Radonjić po 3, Komlanov 4 i Banduka 5.

    Dinamo“ posle 11 odigranih utakmica ima 17 bodova i trenutno deli prvu poziciju sa Crvenom zvezdom“ koja ima utakmicu manje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]