• Dva srebra i jedno zlato za atletičare „Tamiša“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U subotu 11. februara u Beogradskoj atletskoj dvorani održano je Prvenstvo Srbije u kategoriji starijih pionira (U16), a u nedelju, 12. februara Prvenstvo Srbije u kategoriji mlađih pionira (U14). Atletski klub Tamiš je ostvario sjajan uspeh osvajanjem ukupno tri medalje.

    Na Prvenstvu Srbije u kategoriji starijih pionira u trci muškaraca na 1000m brzo hodanje Stefan Lazić je ubedljivo osvojio zlatnu medalju i postao novi šampion Srbije u toj disciplini. Istog dana u kategoriji starijih od sebe Jelena Vasiljević je u istoj disciplini u ženskoj konkurenciji osvojila srebrnu medalju i titulu vicešampionke.

    Sutradan na Prvenstvu Srbije u kategoriji mlađih pionira (U14) Jelena Vasiljević je na deonici od 600m brzo hodanje osvojila srebrnu medalju. Zapažen uspeh postigli su još i Anja Marić, Aleksa Nertica, kao i Sanja Marić, koja je osvojila 4. mesto u trčanju na 600m sa novim ličnim rekordom, iako je 3 godine mlađa od ostalih takmičarki.

    U subotu 11. februara u Beogradskoj atletskoj dvorani održano je Prvenstvo Srbije u kategoriji starijih pionira (U16), a u nedelju, 12. februara Prvenstvo Srbije u kategoriji mlađih pionira (U14). Atletski klub „Tamiš“ je ostvario sjajan uspeh osvajanjem ukupno tri medalje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport