• Dve medalje za atletičarke pančevačkog Dinama proteklog vikenda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda održala su se dva takmičenja na kojima je Atletski klub „Dinamo“ imao predstavnike. U subotu, grad Kruševac je bio domaćin prvenstva Srbije za mlađe pionire i pionirke. AK „Dinamo“ predstavljali su Strahinja Stevšić, Marija Mrkela i Lana Anđelovski. U trci na 600 m učestvovale su Marija Mrkela i Lana Anđelovski. Sjajnom trkom Marija je osvojila srebrnu medalju. Mlada i talentovana atletičarka je po drugi put ove godine uspela da osvoji srebro na državnom prvenstvu. Prvi put je to ostvarila na prvenstvu Srbije u dvorani u februaru ove godine. Svojim nastupom na prvenstvu Srbije u Kruševcu postala je dvostruka vicešampionka Srbije na 600 m. Lana Anđelovski plasirala se kao 11. u svojoj takmičarskoj grupi. U trci na 800 m Strahinja Stevšić nije uspeo da se domogne medalje pa je trku zarvšio kao četvrtoplasirani. 

    U nedelju na stadionu Vojne akademije održano je otvoreno prvenstvo Beograda za juniore i juniorke. Sjajna Miona Brkić, iako pionirka, članica AK „Dinamo“ pobedila je u trci juniorki na 3000 m.

    Predstojećeg vikenda u Beogradu održava se ekipno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke. Atletski klub „Dinamo“ nastupaćei u muškoj i u ženskoj konkurenciji. 

    Proteklog vikenda održala su se dva takmičenja na kojima je Atletski klub „Dinamo“ 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport