• FUDBAL: Porazi ‚‚Želje“ i ‚‚Borca“, remi ‚‚Dinama“, pobeda ‚‚Mladosti“ iz Omoljice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Fudbaleri ‚‚Železničara“  pretrpeli su drugi uzastopni poraz u Srpskoj ligi, pošto ih je u Pančevu savladala ekipa ‚‚TSC-a“ iz Bačke Topole minimalnim rezultatom. U lokalnom derbiju 1. Južnobanatske fudbalske lige ‚‚Mladost“ iz Omoljice je bila bolja na komšijskom terenu u Starčevu od ‚‚Borca“ rezultatom 3:2, dok je ‚‚Dinamo 1945″ iznenađujuće osvojio samo bod u duelu sa ‚‚Vojvodinom“ u Crepaji (1:1).

    ‚‚Sloga“ iz Banatskog Novog Sela je u 18. kolu 1. Južnobanatske lige pobedila u ‚‚Vulturul“ u Grebencu rezultatom 1:0. Mečevi odigrani u Vladimirovcu i Gaju u istom rangu takmičenja, između ‚‚Vladimirovca“ i vojlovačke ‚‚Mladosti“, odnosno ‚‚Partizana“ i ‚‚Jedinstva Stević“ iz Kačareva, zavšeni su istovetnim rezultatom – 2:2

    Fudbaleri ‚‚Želje“ su i pored poraza zadržali 12. poziciju na tabeli Srpske lige – grupa ‚‚Vojvodina“ sa 21 osvojenim bodom, a u narednom kolu putuju u Nove Banovce na megdan desetoplasiranom ‚‚Omladincu“. Stanje na tabeli Prve južnobanatske fudbalske lige nije se mnogo promenilo posle 18. kola. ‚‚Dinamo 1945″ je prvi sa 47 bodova, ‚‚Mladost“ iz Omoljice zauzima drugo mesto sa 40 bodova, dok se ‚‚Sloga“ jedanaestom pobedom popela na 3. mesto sa 35 osvojenih bodova. ‚‚Borac“ iz Starčeva je zadržao 8. mesto na tabeli (23 boda), ‚‚Mladost“ iz Vojlovice 11. poziciju (17 bodova), ‚‚Jedinstvo Stević“ 12. (16 bodova), a ‚‚Jugoslavija“ iz Jabuke 13. mesto sa 12 bodova.  

    Sledećeg vikenda ‚‚Jugoslavija“ u Jabuci dočekuje ‚‚Partizan“ iz Uljme, ‚‚Jedinstvo Stević“ u Kačarevu ‚‚Borac“ iz Starčeva, ‚‚Mladost“ u Omoljici ekipu ‚‚Vojvodine“, a ‚‚Dinamo 1945″ na Gradskom stadionu belocrkvanski ‚‚BAK“. Na terenu u Vojlovici igraće ‚‚Mladost“ i ‚‚Vulturul“, a u Banatskom Novom Selu ‚‚Sloga“ i ‚‚Crvena zvezda“ iz Pavliša

    T.M.

    PANČEVO – Fudbaleri ‚‚Železničara“  pretrpeli su drugi uzastopni poraz u Srpskoj ligi, pošto ih je u Pančevu savladala ekipa ‚‚TSC-a“ iz Bačke Topole minimalnim rezultatom. U lokalnom derbiju 1, Južnobanatske fudbalske lige ‚‚Mladost“ iz Omoljice je bila bolja na komšijskom terenu u Starčevu od ‚‚Borca“ rezultatom 3:2, dok je ‚‚Dinamo 1945″ iznenađujuće osvojio samo bod u duelu sa ‚‚Vojvodinom“ u Crepaji (1:1).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport