• KK Tamiš, Nikola Simić i Bojan Jovičić najbolji u Vojvodini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaški klub Tamiš iz Pančeva, je najbolji košaraški klub u Vojvodini! Ovo je odlučio Košarkaški savez Vojvodine, a nagrade su juče na tradicionalnom, novogodišnjem koktelu Košarkaškog seveza Vojvodine održanom u Spensu, u prisustvu bivših i sadašnjih igrača, sportskih funkcionera, trenera i sudija uručene

    Darku Jovičiću, predsedniku kluba, nagrada za najbolji klub;
    Nikoli Simiću, nagrada za najboljeg košarkaša Vojvodine;
    Bojanu Jovičiću, nagrada za najboljeg trenera Vojvodine.

    Po merilima KSV, najbolji muški seniorski klubovi  su KK Futog Tupanjac MD (prvi put u istoriji se plasirao u Drugu ligu), KK Dunav Stari Banovci (od ove sezone prvi put prvoligaši) i KK Tamiš Pančevo (minule sezone najbolje plasirani vojvođanski klub). Za najbolji ženski seniorski klub u 2016. proglašen  je ŽKK Vrbas, koji je dogurao do finala domećeg kupa i polufunala plej-ofa. Najbolja košarkašica je Vrbašanka Nataša Mijatović, kapiten ŽKK Vrbas. Najbolji muški klub mlađih kategorija po mišljenju KSV je novosadski KK Sport Vorld, a najbolji ženski klub mlađih kategorija je  ŽKK Titel. Za najboljeg trenera proglašen Bojan Jovičić (KK Tamiš), a najbolji košarkaš je igrač ove ekipe Nikola Simić. U kategoriji sportskih radnika, posthumno je dodeljeno priznanje profesoru Juhas dr Erneu, a nagrađen je i Mirko Kujundžić.

    U posebnoj kategoriji nagrađeni su reprezentacija Novi Sad +40 muškarci, reprezentacija Novi Sad +35 žene, a priznanje je dobila i Sportska redakcija  Dnevnika, za profesionalno i aktivno praćenje svih košarkaških zbivanja.

     

    Košarkaški klub Tamiš iz Pančeva, je najbolji košaraški klub u Vojvodini! 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport