• ‚‚Klek“ poveo sa 1:0 u baražu za popunu Superlige

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U prvom meču play-out serije ekipa ‚‚Kleka Srbijašume“ savladala je starčevački ‚‚Borac“ rezultatom 3:1 (25:23; 18:25; 25:19; 25:23) i tako u seriji, koja se igra na tri dobijena meča, povela rezultatom 1:0. U drugom susretu domaćin je ekipa ‚‚Borca“, a utakmica će biti odigrana u petak, 15. aprila, u Hali sportova na Strelištu sa početkom u 19 časova. 

    U ovom susretu, koji je odigran u Hali u Kleku, ekipa ‚‚Borca“ je žarko želela da pokaže da ima kvalitetniji tim, ali je prevelika želja, uz konstantno dobru igru protivnika, dovela do brojnih grešaka. One su ih večeras koštale povoljnijeg rezultata. Ipak, ovo je duga serija i Starčevci će imati priliku da boljom igrom u preostalim duelima dođu do cilja za koji su se borili cele sezone – plasmana u Vinerštediše Superligu Srbije. Da imaju kvalitet da savladaju ‚‚Klek“ pokazali su i u prvom susretu dva tima, ali da bi do toga i došli moraju da igraju na nivou na kojem su igrali u samoj završnici prvenstva – smireno, borbeno i timski. Uz pomoć svojih navijača, nema sumnje da su za to i sposobni. 

    T.M.

    U prvom meču play-out serije ekipa ‚‚Kleka Srbijašume“ savladala je starčevački ‚‚Borac“ rezultatom 3:1 (25:23; 18:25; 25:19; 25:23) i tako u seriji, koja se igra na tri dobijena meča, povela rezultatom 1:0. U drugom susretu domaćin je ekipa ‚‚Borca“, a utakmica će biti odigrana u petak, 15. aprila, u Hali sportova na Strelištu sa početkom u 19 časova. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]