• Kris Kros bolji od Nove Pazove

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši „Kris Krosa“ zabeležili su važnu pobedu u 16.kolu Prve regionalne lige, pobedivši u Hali sportova na Strelištu „Novu Pazovu“ rezultatom 87:84. Ovom pobedom Pančevci su se popeli na sedmo mesto na tabeli sa 23 boda. 

    – Utakmica je obilovala preokretima, mislim da smo u prvo poluvreme jako loše ušli nemotivisano, nismo imali srce da uđemo u meč, iako smo znali da će meč biti težak.Ista utakmica preslikana bila je kod njih gde smo ih dobili. Na kraju kad podvučemo crtu mislim da smo zasluženo pobedili, sa rezultatom od tri razlike, rekao je Petar Marković, trener KK „Kris Kros“.

    Početak utakmice pripao je ekipi „Nove Pazove“. Gosti su prvo poluvreme završili u svoju korist rezultatom 43:35. U drugom poluvremenu domaća ekipa je zaigrala prema očekivanju i agresivnom igrom u odbrani preokrenula rezultat u svoju korist.Rezultatski prelomni trenutak dogodio se krajem treće četvrtine, gde je domaća ekipa prešla u vođstvo, koje je sačuvala do kraja utakmice.

    – Meč je bio izuzetno bitam za nas, izuzetno težak i jedna bitna pobeda sa kojom sigurno idemo na gornji deo tabele. Gubili smo na poluvremenu, posle toga smo se malo konsolidovali, stegli srce i izvojelavli ovu pobedu, sve čestitke mojim saigračima i treneru,  istakao je Nemanja Bordoš, košarkaš „Kris Krosa“

    Ekipa „Kris Krosa“ posle ove utakmice zauzima sedmo mesto na tabeli sa 23 boda, koliko ima i osmoplasirana „Nova Pazova“. Narednog vikenda, u 17.kolu Prve regionalne lige Pančevci odlaze u Žitište na megdan petoplasiranoj ekipi „Sveti Đorđe“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]