• Kris Kros savladao Radnički iz Kovina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši „Kris Krosa“ pobedili su u Hali sportova „Radnički“ iz Kovina rezultatom 79:71, u 20. kolu Prve regionalne lige „Sever“. Po četvrtinama 23-16, 18-20, 13-17, 25- 8.

    Jako važna utakmica za obe ekipe. U takvim okolnostima sama utakmica je bila i magnet za gledaoce, koji su u pristojnom broju popunili tribine hale na Strelištu. Od samog starta utakmice moj tim je držao konce igre u svojim rukama i držao vođstvo koje se kretalo od 5 do 14 poena.Tek krajem treće četvrtine gostujući tim uspeva da kazni blagu opuštenost našeg tima i prelazi dva puta u vođstvo po jedan poen razlike. Brzo smo uspeli, pre svega igrom u odbrani da se vratimo, napravimo osam poena razlike i na kraju zabeležimo rutinsku pobedu. Sa ovom pobedom došli smo do skora 9 pobeda i 11 poraza i sedmog mesta na tabeli, rekao je Petar Marković.

    U narednom kolu košarkaši Kris Krosa gostuju u Rumi, gde će igrati protiv domaćina Slovena. Utakmica se igra u subotu, 18. marta sa početkom u 19:00 časova.

    Košarkaši „Kris Krosa“ pobedili su u Hali sportova „Radnički“ iz Kovina rezultatom 79:71.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]