Paraolimpijske igre Rio 2016.

Laslo Šuranji osvojio drugu medalju na Paraolimpijskim igrama!

Pančevo, Sre, 14/09/2016 - 18:38
Tanja Marin

Srpski strelac i paraolimpijac, posle osvajanja zlata u trostavu malokalibarskom puškom na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, osvojio je danas i bronzano odličje. On je u kategoriji SH1 u ležećem stavu malokalibarskom puškom na 50 metara ostvario treći najbolji rezultat, pošto je u finalu pogodio 185,2 kruga.

Šuranji je poveo u finalu, ali su u kasnijim finalnim serijama uspeli da ga prestignu drugoplasirani Sultan Alarijani iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 206,5 krugova (pucao jednu seriju više) i paraolimpijska šampionka Kineskinja Džang Cuiping sa 206,8 krugova (pucala jednu seriju više).

Sjajni srpski paraolimpijac osvojio je tako svoje drugo, a ukupno peto odličje za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žameiru. 

T. M.Najnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,