• Memorijal ‚‚Igrajmo za Milku” u Vojlovici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovog vikenda u Pančevu će po šesti put biti organizovan memorijalni tunrir u fudbalu posvećen Igoru Milikiću – Milki, pod nazivom ‚‚Igrajmo za Milku”. Na fudbalskom memorijalu, koji traje dva dana (subota i nedelja), nadmetaće se 24 ekipa, uglavnom sastavljenih od Milkinih drugara i bivših saigrača.

    Memorijal na terenu sa veštačkom travom na stadionu Fudbalskog kluba ‚‚Mladost” u Vojlovici, organizuju Milkini najbliži, a u subotu i nedelju mečevi počinju u 15 časova, dok će polufinalni mečevi i finale biti odigrani u nedelju, 14. juna, u 21 čas.

    Ekipe će se sastojati od 4 fudbalera, golmana i dva rezervna igrača, poluvreme će trajati deset minuta, a posle prvog dana eliminacija, 12 ekipa će drugog dana memorijala nastaviti borbu za medalje.

    Oni koji žele da ovaj dan sećanja na Igora Milikića provedu u društvu njegove porodice i prijatelja, a ne igraju fudbal, organizatori su pozvali da dođu na druženje, a kupovinom zvanične majice ovogodišnjeg memorijala, imaće priliku da budu i humani, pošto će deo prihoda od njihove prodaje (250 dinara) otići onima kojima je pomoć najpotrebnija.

    Igor Milikić – Milka preminuo je sa 18 godina od teških telesnih povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u junu 2010. godine.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]