• Milana Tirnanić i Zorana Barjaktarović osvojile bronzu na Evropskom prvenstvu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na Evropskom ekipnom prvenstvu druge lige koje je ovog vikenda održano u Bugarskom gradu Stara Zagora, pančevačke atletičarke Milana Tirnanić i Zorana Barjaktarović osvojile su bronzanu medalju u trci stafeta, 4×100 m. Naša štafeta u sastavu Barjaktarović, Ćirić, Sirmić i Tirnanić kroz cilj je prošla za 45 sekundi i 58 stotinki, iza štafeta Kipra i Mađarske.

    U pojedinačnoj konkurenciji u sprintu na 100 metara, Pančevka koja nastupa za ‚‚Crvenu zvezdu”, Milana Tirnanić je zauzela peto mesto u vremenu 11.74 s, dok se mlada nada ‚‚Dinama”, Zorana Barjaktarović nastupila samo u nadmetanju štafeta.

    Reprezentacija Srbije je nakon dva dana takmičenja sa 179,5 bodova i takmičenje završila na četvrtom mestu, čime je izborila opstanak u drugoj ligi Evrope. Prvo mesto pripalo je timu Danske sa 224 boda, drugo domaćinu Evropskog ekipnog prvenstva, reprezentaciji Bugarske sa 218 bodova, dok je treće mesto osvojila Mađarska sa 202,5 boda.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]