• Nova pobeda za Kris Kros

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U okviru 6. kola Prve regionalne lige grupa „Sever“, za košarkaše u Pančevu je odigrana utakmica između domaćeg KK „Kris Krosa“ i KK „Željezničara“ iz Inđije. Domaćin je ušao u meč veoma snažno, pre svega u odbrani, i već u prvom poluvremenu stekao prednost od 16 poena. Ceo tim je funkcionisao izvandredno, što je dalo pečat ovoj utakmici. Sjajna odbrana je omogućila mnogo lakih poena iz kontranapada, a i u pozicionom napadu domaći tim je imao sjajna rešenja, tako da je ostvarena ubedljiva pobeda rezultatom 91:67, po četvrtinama: (21-17, 30-18, 20-13,20-19). Kuriozitet utakmice je da je tim „Kris Kros“ igrao u novoj sportskoj opremi koju je klubu donirao bivši igrač tima, a danas prvotimac  „Crvene zvezde“ Nemanja Dangubić.

    U dosadašnjem delu šampionata „Kris Kros“ ima osam bodova i zauzima 10. poziciju, a u narednom kolu gostuje u Kovinu, gde će odmeriti snage sa šestoplasiranim „Radničkim“.

    U okviru 6. kola Prve regionalne lige grupa „Sever“, za košarkaše u Pančevu je odigrana utakmica između domaćeg KK „Kris Krosa“ i KK „Željezničara“ iz Inđije. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport