• Novo finale Evropskih igara za Anju Crevar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U polufinalnoj trci discipline 200 m mešovitim stilom reprezentativka Srbije, Anja Crevar postavila je novi nacionalni rekord u apsolutnoj konkurenciji i izborila plasman u finale. Bronzana sa igra u Bakuu u disciplini 400 m mešovitim stilom trku je završila za 2 minuta, 16 sekundi i 56 stotinki, što je bilo ukupno šesto vreme u polufinalu.

    Najveća nada srpskog plivanja, petnaestogodišnja Pančevka Anja Crevar imala je još jedno sjajno prepodne u ‚‚Akvatik centru” u Bakuu i obezbedila sebi novu priliku da dođe do medalje. Prvo je u kvalifikacijama ostvarila treće vreme i obezbedila mesto u polufinalu u kojem je u konkurenciji najboljih mladih plivačica Evrope plivala najbrže ove godine i popravila svoj dosadašnji lični i apsolutni državni rekord za više od pola sekunde (dosadašnji rekord 2:17:14). Plivačica ‚‚Tamiša”, koju trenira Marko Spasov, ostvarila je i novu B normu za Olimpijske igre u Riju.

    Bronzana na duplo dužoj deonici u istoj disciplini plivaće u finalu u subotu, 27. juna u 15:28 po srednjeevropskom vremenu. Za Anju ćete moći da navijate i trku pratite uživo putem zvaničnog ‚‚youtube” kanala 1. Evropskih igara u Bakuu na ovom linku.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]