Sport

Omoljica dobila Muški odbojkaški klub

Pančevo, Ned, 09/10/2016 - 15:57
Mirjana Marić Veličković

U sredu, 5. oktobra 2016. godine održana je Osnivačka skupština muškog odbojkaškog kluba „Mladost 1973“. Skupštini je prisustvovalo 25 članova. Na Skupštini je usvojen predlog statuta kluba, a takođe je odabrano i rukovodstvo kluba, koje čine predsednik Miloš Mićanović, potpredsednik Sanja Despotović i sekretar Sava Mijatović.

Inicijativom mladih Omoljčana, koji su tokom leta svakodnevno igrali odbojku na pesku ispred školskog dvorišta u Omoljici, a uz podršku svih aktuelnih i bivših odbojkaša iz Omoljice i okoline, održan je inicijalni sastanak u prostorijama Doma kulture u Omoljici za osnivanje novog muškog odbojkaškog kluba „Mladost 1973“. Na inicijalnom sastanku, predložena je radna grupa, koja je pripremila svu dokumentaciju neophodnu za registraciju sportskog udruženja.

Novi Omoljački odbojkaški klub će u početku imati samo mušku ekipu prvog tima, koju će trenirati Dragoljub Stojanović, dugogodišnji trener mnogih odbojkaških klubova, a zatim će, u zavisnosti od interesovanja, klub okupiti i ostale kategorije. Treninzi će se održavati u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Dositej Obradović“, koja je podržala želju mladih iz Omoljice i okruženja da se aktivno bave sportom.

U toku su i prijave za nove članove kluba, te rukovodstvo kluba poziva sve zainteresovane da se jave na broj telefona 0638334230.Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.