• Orijentiring je više od trčanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Narodnoj bašti će se u subotu 15.oktobra, održati prvenstvo Srbije u Orijentiringu. U pitanju je „9. Kup DIF-a“ i „1. Kup Pančeva“ u orijentacionom trčanju-sprintu. Takmičenje će se bodovati za 12. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Na ovom takmičenju očekuje se preko 150 učesnika iz Srbije, a najavljen je dolazak i gostiju iz Bugarske i Rumunije.

    Takmičarski centar će biti u Barutani, a samo takmičenje će biti na terenu Narodne bašte.

    Ceo događaj organizuju Planinarsko društvo „Jelenak“ iz Pančeva i Orijentiring klub „DIF“ Beograd.

    Od 11 časova i 40 minuta planirano je svečano otvaranje, prvi start je u 12 časova, dok je početak dečije trke zakazan za 13 i 30h. Pobednici će biti proglašeni u 14 i 30h.

    Orijentiring je više od trčanja. To je zanimljiv sport koji zahteva hrabrost, odlučnost i njime svako može da se bavi. Svako ko poseduje avanturističkog duha trebalo bi da se bavi orijentiringom, rekao je Miodrag Mika Vidović iz „Jelenka“

    U Narodnoj bašti će se u subotu 15. oktobra održati prvenstvo Srbije u Orijentiringu. U pitanju je „9. Kup DIF-a“ i „1. Kup Pančeva“ u orijentacionom trčanju-sprintu. Takmičenje će se bodovati za 12. kolo Prvenstva Srbije u kombinaciji. Na ovom takmičenju očekuje se preko 150 učesnika iz Srbije, a najavljen je dolazak i gostiju iz Bugarske i Rumunije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]