• Osmi poraz ‚‚Tamiša”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Košarkaši ‚‚Tamiša” nisu uspeli da iznenade ekipu ‚‚Vojvodine” u Novom Sadu, pa su pretrpeli osmi poraz u Superligi Srbije. Iako su pančevački košarkaši imali priliku da naprave preokret u samoj završnici meča, ‚‚Vojvodina” je slavila rezultatom 65:62 (19:12; 11:9; 13:20; 22:21).

    Još jedan tipičan meč, u svom stilu odigrali su košarkaši ‚‚Tamiša” u Novom Sadu. U prvom poluvremenu su svojim greškama dozvoli protivniku da napravi razliku, pa su u drugom opet morali da smanjuju rezultatski deficit. Ovog puta im je pošlo za rukom da smanje prednost protivnika i dođu do izjednačenja, zahvaljujući raspoloženim igračima, Miloševiću, Đorđeviću i Kruščiću, koji su pogocima za tri poena neutralisali prednost koju je protivnik imao na poluvremenu.

    U neizvesnoj završnici više koncentracije su imali igrači ‚‚Vojvodine”. Košarkaši ‚‚Tamiša” su u poslednja četiri minuta utakmice izgubili nekoliko lopti (pogrešna dodavanja), što je domaćin iskoristio da ubačenim šutevima sa linije slobodnih bacanja reši pitanje pobednika.

    Jovan Novak je još jednom bio najbolji akter utakmice sa 20 postignutih poena, 5 asistencija, 4 skoka i 4 ukradene lopte. U redovima ‚‚Tamiša” istakli su se Dragan Kruščić sa 15, Dušan Milošević sa 13 i Mladen Đorđević sa 12 postignutih poena.

    Pančevački superligaš se i dalje nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa skorom 1/8 i 10 osvojenih bodova. U narednom kolu, u ponedeljak, 25. maja, ‚‚Tamiš” na svom parketu dočekuje prvoplasirani tim Superlige, ‚‚Crvenu zvezdu”. Taj susret počinje u 19 i 30.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]