• Pančevački školarci osvojili osam medalja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Proteklog vikenda održan je Međuškolski badminton turnir ‚‚Čukarica 2016″ na kojem je nastupilo 60 čenica i učenika iz 31 škole iz Beograda, Pančeva, Novog Sada, Zrenjanina, Kruševca, Obrenovca i Vršca. Među njima su bili i učenici pet pančevačkih osnovnih škola koji su osvojili 8 medalja: jedni zlatnu, četiri srebrne i tri bronzane medalje. Najsjajnijim odličjem okitila se učenica Osnovne škole ‚‚Sveti Sava“ i članica pančevačkog ‚‚Dinama“, Nađa Popović u kategoriji učenica 3. i 4. razreda. 

    U istoj konkurenciji treće mesto je pripalo Katarini Vig (OŠ ‚‚Isidora Sekulić“, BK ‚‚Dinamo“), dok je Anastasija Mirković (OŠ ‚‚Stevica Jovanović“, BK ‚‚Dinamo“) takmičenje završila na petom mestu. Među učenicima 3. i 4. razreda Petar Radonić (OŠ ‚‚Isidora Sekulić“, BK ‚‚Dinamo“) je osvojio drugo mesto. U kategoriji 5. i 6. razreda, druga mesta osvojili su Veljko Cukanić (OŠ ‚‚Branko Radičević“, BK ‚‚Dinamo“) i Luna Popović (OŠ ‚‚Sveti Sava“, BK ‚‚Dinamo“), a treća mesta Nikola Borka (OŠ ‚‚Jovan Jovanović Zmaj“, BK ‚‚Pančevo“) i Natalija Boharević (OŠ ‚‚Jovan Jovanović Zmaj“, BK ‚‚Pančevo“). Jedinu medalju, i to srebrnu, među najstarijim pančevačkim osnovcima, u kategoriji 7. i 8. razreda, osvojila je Ana Milošević (OŠ ‚‚Isidora Sekulić“, BK ‚‚Dinamo“).

    Proteklog vikenda održan je Međuškolski badminton turnir ‚‚Čukarica 2016″ na kojem je nastupilo 60 čenica i učenika iz 31 škole iz Beograda, Pančeva, Novog Sada, Zrenjanina, Kruševca, Obrenovca i Vršca. Među njima su bili i učenici pet pančevačkih osnovnih škola koji su osvojili 8 medalja: jedni zlatnu, četiri srebrne i tri bronzane medalje. Najsjajnijim odličjem okitila se učenica Osnovne škole ‚‚Sveti Sava“ i članica pančevačkog ‚‚Dinama“, Nađa Popović u kategoriji učenica 3. i 4. razreda. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]