strelci Foto: Siniša Veljković
Streljastvo: Kup Vojvodine za radnike

Pančevački strelci najuspešniji

Pančevo, Sre, 12/10/2016 - 12:00
Bratislav Bosnjak

Prvo mesto na Kupu Vojvodine za radnike, u muškoj i ženskoj konkurenciji, osvojili su pančevački takmičari. Oni su predstavljali Južni Banat, a u pojedinačnoj konkurenciji su sve medalje takođe otišle u Pančevo.

Streljačka druzina „Pančevo 1813" je 9. oktobra bila domaćin ovogodišnjeg KUP-a Vojvodine za radnike, koji je uspešno organizovao Savez „Sport za sve" Vojvodine. Iz sedam vojvođanskih okruga nastupile su četiri kompletne ekipe, a pančevački strelci koji su predstavljali Južni Banat, bili su najbolje pripremljeni i ubedljivo su osvojili sva priznanja u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Ženska ekipa Južnog Banata u sastavu: Zlatinka Đukic, Snežana Fodor i Stanka Jakimovska je ubedljivo osvojila prvo mesto, a pojedinačno je trijumfovala Zlatinka Đukic sa 350 krugova, druga je bila Bojana Gojković sa 321, a treća je Stanka Jakimovska sa 320 krugova, koliko su imale i Snežana Fodor i Dajana Antonić, takođe Pančevke.

strelci
Foto: Siniša Veljković
14657313_1140453165990565_8070831207917360749_n.jpg

Muška ekipa Južnog Banata u sastavu Dragan Krnjački, Dragutin Dimitrijević i Jovan Pavlica, takođe je ubedljivo osvojila prvo mesto, a pojedinačno je trijumfovao Dragan Krnjački sa 346 krugova, drugi je bio Jovan Pavlica sa 344, treći je Miloš Terzić sa 342, a slede sa po 340 krugova Dragutin Dimitrijević i Milenko Drinjak, takođe Pančevci.

Po rezultatima se vidi da su strelci iz pančevačkih kolektiva bili ujednačeni i da će se u ovom ciklusu takmičenja voditi žestoka borba.

Ovo je prvo takmičenje, a naredne godine će biti Prvenstvo Vojvodine, a potom i kvalifikacije za Radničku olimpijadu 2020. godine.Najnovije vesti

Društvo

Hitno upozorenje RHMZ u 20:34

U narednih sat vremena na području Srema, srednjeg i južnog Banata jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće intenzivne pljuskove, grmljavinu, pojačan vetar i lokalnu pojavu grada, sa tendencijom

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo