• Pančevke i Pančevci jure pehar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ženski rukometni klub „Pančevo“ i Rukometni klub „Dinamo“ nalaze se u Bečeju gde će u četvrtak odigrati svoja finala u Kupu Vojvodine. Prvo je na programu finale za rukometašice gde će se ekipa „Pančeva“ sastati sa Ženskim rukometnim klubom „Kikinda“ inače braniocem ovog trofeja. Treba istaći da se „Kikinda“ takmiči u rangu iznad „Pančeva“ pa je zbog toga i favorit u finalu Kupa. Ovaj susret je na programu od 16 časova. „Mislim da je naša grupa bila nešto manje kvalitetna i to nam je olakšalo put do finala, gde smo već igrali 2010. godine i izgubili od inđijskog Železničara. Sada ćemo uložiti maksimum truda ne bi li pehar ponele sa nama u Pančevo“ izjavila je na konferenciji za medije u Bečeju Svetlana Ničevski kapiten ŽRK „Pančeva“.

    Nakon ženskog finala, na programu je i finale za rukometaše, u kome se sastaju „Dinamo“ iz Pančeva i „Lavovi“ iz Bačke Palanke. Za razliku od rukometašica „Pančeva“, „Dinamo“ je favorit u Bečeju.

    To je potvrdio i šef struke Ivan Petković. „Prvo bih izrazio zadovoljstvo što ćemo igrati u Bečeju, koji nam je svima poznat kao „grad sporta“. Ne bežimo od epiteta favorita, ali bih naglasio da su Bačkopalančani izuzetan sastav i ne čudi što su u finalu. Znamo da nas čeka težak ispit i prilazimo mu kao i svakoj drugoj superligaškoj utakmici. Naravno, cilj nam je osvajanje pehara i nastavak u najmasovnijem takmičenju„. Muško finale je na programu od 18 časova. Pored pobedničkih pehara i medalja, biće dodeljena priznanja za najbolje golmane, strelce i igrače.

    Ove godine u Kupu Vojvodine učestvuje preko 100 ekipa i zato sa pravom se može nazvati najmasovnije takmičenje.

    Ženski rukometni klub „Pančevo“ i Rukometni klub „Dinamo“ nalaze se u Bečeju gde će u četvrtak odigrati svoja finala u Kupu Vojvodine. Prvo je na programu finale za rukometašice gde će se ekipa „Pančeva“ sastati sa Ženskim rukometnim klubom „Kikinda“ inače braniocem ovog trofeja. Treba istaći da se „Kikinda“ takmiči u rangu iznad „Pančeva“ pa je zbog toga i favorit u finalu Kupa. Ovaj susret je na programu od 16 časova. „Mislim da je naša grupa bila nešto manje kvalitetna i to nam je olakšalo put do finala, gde smo već igrali 2010. godine i izgubili od inđijskog Železničara. Sada ćemo uložiti maksimum truda ne bi li pehar ponele sa nama u Pančevo“ izjavila je na konferenciji za medije u Bečeju Svetlana Ničevski kapiten ŽRK „Pančeva“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]