• Pančevo domaćin Balkan Kupa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tokom vikenda od 18. do 20. novembra u Pančevu će biti organizovan međunarodni turnir u stonom fudbalu. U Apolo dvorani, okupiće se najbolji stonofudbaleri na Balkanu.

    Federacija stonog fudbala Srbije ponosno predstavlja međunarodni turnir u stonom fudbalu serije ITSF Pro Tour – finalni turnir „Balkan Kupa„, čiji rezultati se važe za međunarodnu ITSF rang-listu sezone 2016.

    „Balkan Kup“ čine tri turnira ITSF Pro Tour serije: prvi je odigran u avgustu u Sloveniji, drugi u oktobru u Hrvatskoj, a zaključni turnir u Srbiji će se održati od 18. do 20. novembra. Kod organizacije „Balkan Kupa“ svoje su snage udružili slovenački, hrvatski i srpski stonofudbalski savezi, kako bi priredili izuzetan svetski prepoznat događaj. Na turniru će učestvovati reprezentacije Srbije, Bugarske, Slovenije i Hrvatske.

    Na samom turniru biće nekoliko disciplina:

    – Otvoreno pojedinačno, otvoreno parovi

    – Speedball

    – Žene pojedinačno, žene parovi

    – Juniori pojedinačno, juniori parovi

    – Seniori pojedinačno, seniori parovi

    – Mešani parovi

    – Balkan Nations

    Vrata Apolo dvorane biće otvorena za ovaj događaj u petak od 14 časova, a od 17 časova zakazana je prva utakmica u okviru „Balkan nations“ između Slovenije i Bugarske. Srbija će svoj meč odigrati u subotu od 20 časova protiv selekcije Bugarske.

    Tokom vikenda od 18. do 20. novembra u Pančevu će biti organizovan međunarodni turnir u stonom fudbalu. U Apolo dvorani, okupiće se najbolji stonofudbaleri na Balkanu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]