Vaterpolo

Pančevo domaćin Kupa Srbije u vaterpolu (VIDEO)

Pančevo, Pet, 25/03/2016 - 15:01
Tanja Marin
Najbolji trinaestogodišnjaci Srbije se bore za pehar Kupa Srbije

Vaterpolo klub ‚‚Mladost" i grad Pančevo biće ovog vikenda domaćini finalnog turnira Kupa Srbije za trinaestogodišnjake. Osim vaterpolista ‚‚Mladosti" na završnom turniru učestvuju i tri beogradske ekipe: ‚‚Partizan", ‚‚Taš" i ‚‚Beograd". Prva utakmica u kojoj se susreći ‚‚Mladost" i ‚‚partizan" na programu je večeras na Gradskom bazenu u 20 i 30. U subotu i nedelju program počinje u 9 i 30, dok će drugi meč dana počinjati u 10 i 30.

Finalnim turnirom Kupa Srbije završava se zimski deo sezone za trinaestogodišnjake, ali i za sve mlađe uzrasne kategorije vaterpolo kluba ‚‚Mladost", nakon čega će uslediti pripreme za Otvorena prvenstva Srbije koja su na programu predstojećeg leta. 

 

T.M.

Najnovije vesti

Sport

Sanja Marić pobednica Krosa RTS-a

Atletski klub „Tamiš" je uspešno okončao ovogodišnju seriju Krosa RTS-a nastupom na Krosu u Požarevcu. Na tri takmičenja osvojeno je ukupno 10 medalja, a učestvovalo je četiri atletičara.

Sport
Kris Kros Pančevo

Poraz Kris Krosa od Svetog Đorđa

KK Kris Kros  je u okviru 4.kola 1 MRL-Sever ugostio lidera na tabeli i glavnog favorita za ulazak u drugu ligu , tim KK Sveti Đorđe (Žitište ).Gledaoci su imali prilike da vide snažan i dobro

Kultura
Seoba Srba Paja Jovanović Narodni muzej Pančevo

Seoba Srba pred Novosađanima

Remek–delo Paje Jovanovića „Seoba Srba“, koje se nalazi u fundusu Narodnog muzeja Pančevo biće izloženo u Muzeju Vojvodine od 26. oktobra do 13. novembra. Prilika da Novosađani uživaju u slici,